Faszenes robata grill, 680x495mm-es sütőfelülettel. Robata azaz Robatayaki típusú nyílt grill készülék 2 db 340x495mm-es rozsdamentes acél alsó grillráccsal és 2 db 360x430mm-es rozsdamentes acél felső grillráccsal. Rozsdamentes acél burkolattal. Hamugyűjtó fiókkal. Felfűtési idő: kb 20 perc. Füst kibocsátás: 2500m3/h. Faszén fogyasztás: 8-10 kg/nap (A faszén minőségétől függően a megadott érték jelentősen eltérhet). Alaptartozékok: kaparószerszám, piszkavas, hamulapát. FIGYELEM! Beltéri használat esetén a füst SZAKSZERŰ elvezetése kötelező!
ROASTER GR85B: Professzionális Faszenes Robata Grill
A ROASTER GR85B egy kiváló minőségű faszenes robata grill, mely ideális választás professzionális konyhák számára. A 680x495mm-es sütőfelületnek köszönhetően elegendő helyet biztosít a nagyobb mennyiségű ételek egyszerre történő elkészítéséhez.
- Robata Grill Funkció: A Robatayaki típusú nyílt grill készülék 2 db rozsdamentes acél alsó és 2 db felső grillráccsal rendelkezik, így lehetőség van a különböző hőfokokon való egyidejű sütésre. Például, a felső rácsok alkalmasak a gyorsabb grillezésre, míg az alsó rácsok ideálisak a hosszabb ideig tartó sütéshez.
- Kiváló Minőség: Rozsdamentes acél burkolattal rendelkezik, ami nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, de könnyen tisztítható is.
- Hatékony Használat: A ROASTER GR85B gyorsan felmelegszik (kb. 20 perc alatt), így kevesebb időt kell várni az étel elkészülésére. Emellett alacsony faszénfogyasztása (8-10 kg/nap) gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé.
- Komplett Kiegészítők: Az alaptartozékok között megtalálhatók a kaparószerszám, piszkavas és hamulapát is, amelyek megkönnyítik a grill tisztántartását és használatát.
A ROASTER GR85B ideális választás például steakhouse-ok, japán éttermek vagy gasztronómiai rendezvények számára, ahol fontos az autentikus robata grillezés élményének átadása és kiemelkedő minőségű ételek előállítása.
FIGYELEM!
Beltéri használat esetén fontos gondoskodni a füst szakszerű elvezetéséről annak érdekében, hogy optimálisan működjön és ne okozzon problémát az étterem belső légminőségében.