Kosár

Kosár

Az év vendéglőse: a Kistücsök vezetője Csapody Balázs

2014-02-04 14:17:00

Gratulálunk az év vendéglősének: a Kistücsök étterem tulajdonosának Csapody Balázsnak.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén a balatonszemesi Kistücsök étterem tulajdonosának, Csapody Balázsnak ítélte oda az „Év vendéglőse” díjat. Gratulálunk, és további eredményes működést kívánunk!

A balatonszemesi Kistücsök étterem sikertörténete a rendszerváltás után indult: a tulajdonos ugyanis ekkor vette kézbe az étterem irányítását. A Balaton parti étterem fejlődése azóta töretlen, a legtöbb hazai gasztronómiai kalauzban, úgymint a Dining Guide, vagy a Gault & Millau kiváló eredményeket ér el folyamatosan.

Követendő az a példa az a törekvésük is, miszerint az étterem egyre jobban szorgalmazza a közvetlenül elérhető helyi termékek, azaz a somogyi régióban megtermelt és előállított zöldségek, gyümölcsök, somogyi vadak, balatoni halak felhasználást. Ez a régiós sajátság az étlapon és az ízekben is egyaránt visszaköszön, így lehet az étteremben a „tökéletes somogyi és balatoni identitást” kialakítani.

Kistücsök étterem vezetője az év vendéglőse 2014

Az étteremvezető nem titkolt szándéka a minőségi gasztroturizmus megteremtése a balatoni régióban. Ahogy egyre minőségibb ételek, italok és programok várják a turistákat, úgy az maga után vonja a turizmus fejlődését is.

A Balaton mellett egész évben várják a vendégeket, ahol igazán különleges ételekkel találkozhatnak a betérő vendégek: például a rántott véreshurka sült almával, sütőtökkel, tormahabbal nagyon érdekesnek hat, mégis hagyományosan magyar hozzávalókból áll össze.

Forrás: Turizmusonline.hu

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. További információ: Süti (cookie) tájékoztatóAdatkezelési tájékoztató

ENGEDÉLYEZEM   NEM ENGEDÉLYEZEM

-->