Kosár

Kosár

Hamvas Zoltán váltja Bíró Lajost a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöki székében

2013-07-04 09:28:00

A Magyar Bocuse d’Or Akadémia sikeres évet zárt Bíró Lajos vezetésével.

A 2009-ben alakult Magyar Bocuse d’Or Akadémia idei rendes közgyűlésén egy igen sikeres évet könyvelhettek el. A kétévente megrendezésre kerülő nemzetközi szakácsversenyen ugyanis az akadémia által felkészítet és támogatott Széll Tamás magyarként először jutott a döntőbe, ahol a 10. helyen végzett. A sikerek mellett az elnöki posztot érintő változásokról is szó esett.

magyar bocuse-d-or sikerek

A Bocuse d’Or Akadémia fő célkitűzése a neves versennyel kapcsolatos bárminemű feladatok koordinálása és elvégzése. Az elmúlt időszak rendkívül sikeresen zárult Bíró Lajos vezetésével, hiszen hazánkból Széll Tamás elsőként került a rangos verseny döntőjébe. A magyar csapat tagjai Széll tamás mellett, Hamvas Zoltán coach, Garai Ádám commis és Bíró Lajos csapatkapitány voltak.

Magyar Bocuse d'Or csapatA Bock Bisztró korporatív séfjének, Bíró Lajosnak lejárt a kétéves megbízatása az elnöki poszton, amelyről ezúttal lemondott. Egyhangú szavazással választották ki utódját, aki Hamvas Zoltán, az Onyx étterem igazgatója lett. A korábbi elnök lemondását indokolja, a Bock Bisztró terjeszkedése és az ezzel járó szakmai munkák: ősszel nyílott meg második franchise rendszerű étterme, illetve Koppenhágában nyílik meg hamarosan egy újabb bisztró.

Hamvas Zoltán már szintén bizonyított, ugyanis szakmai coach-ként tagja volt a sikeres magyar csapatnak a korábbi versenyen. Az új elnök feladata lesz a további tehetségek felkutatása, és felkészítése, valamint a következő versenyekkel kapcsolatos tevékenységek elvégzése.

 

Sok sikert és kitartó, eredményekben gazdag munkát kívánunk Hamvas Zoltán Elnök Úr részére!

( Forrás: http://www.bocusedorhungary.hu )

 


Véleménye van, hozzáfűzne még valamit?
Várjuk kommentjeit a Vendi.hu Facebook oldalán:
facebook.com/vendi.hu

Google+ profil


 

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. További információ: Süti (cookie) tájékoztatóAdatkezelési tájékoztató

ENGEDÉLYEZEM   NEM ENGEDÉLYEZEM

-->