PacoJet 4 előkészítő gép. Előre lefagyasztott készítmények (fagylalt, öntet, szósz, krém, zöldség, gyümölcs, stb.) speciális "pakotizálás" eljárással történő közvetlen a tálalást megelőző, krémszerűvé tételére és adagolására alkalmas. Ideális termékhőmérséklet: -20/-22°C. A készülék opcionális kiegészítőkkel alkalmas aprításra és habosításra: krémek, pesto, pástétomok és minden olyan termék előállítására is amely aprítást és egyneműsítést igényel. Nagyméretű grafikus kijelzővel. Túlnyomásos (1 bar) vagy túlnyomás nélküli üzemmód. Friss és nem fagyasztott termékek feldolgozása is alkalmas. JET mód (90 mp-es gyors pakotizáló, különösen alkalmas magas zsír- és cukortartalmú receptekhez, pl fagylaltfélék). WiFi funkció. Kiterjesztett automatikus ismétlés funkció. A kés és késtartó-betét pozíciójának monitorozása. 20 receptúra mentésének tárhely. Egyszerű tisztítási folyamat speciális tiszítótabbletákkal. Automatikus lefúvás. Szénkefe nélküli motorral. Rozsdamentes acél burkolattal. Alaptartozékok: 1 db pakotizáló kés, 1 db szintetikus műanyag edény fedővel, 1 db edénytartó csésze szintetikus edényhez, 1 db tömítő-késtartó betét. Opcionálisan rendelhető kiegészítők: aprító és habosítószerszám készlet, tisztítótabletta, további feldolgozó edények.