Kosár

Kosár

Karrier

Cégünk folyamatosan keres képzett és motivált új munkatársakat, akik készek csapatunk erősítésére. Ambiciózus céljainkat és piaci pozíciónk megerősítését tehetséges és elkötelezett embereink által kívánjuk elérni. A cégünk célja, hogy fejlessze azon munkatársak  szakmai és emberi képességeit, akik szívesen dolgoznak egy csapat részeként. Célunk továbbá, hogy építsünk a már meglévő sikerekre és ez által még nagyobb sikereket érjünk el a jövőben. Az ügyfeleink iránti tisztelet, megbízhatóság, együttműködés, ügyfélközpontúság és eredményorientáltság - a mindennapi munka része. Célunk a munkatársaink ismereteinek fejlesztése és alapos betanítása minden területen. Ragaszkodunk munkatársaink felelősségvállalásához, amely ügyfeleink igényeit szolgálja.

Várjuk jelentkezését Budapesti telephelyünkre értékesítői állás betöltésére, amennyiben szakterületünkön, vagy HORECA területen értékesítési munkakörben szerzett gyakorlattal kapcsolatrendszerrel és piaci ismerettel rendelkezik.

Várjuk jelentkezését, Budapesti telephelyünkre értékesítési asszisztens állás betöltésére. Amennyiben szakterületünkön, HORECA területen értékesítési munkakörben szerzett gyakorlattal termék és piaci ismerettel rendelkezik. Feladata az értékesítési munkatárs és a telephelyvezető munkájának támogatása, értékesítési feladatok, valamint az értékesítési folyamatokhoz kapcsolódó adminisztratív munka végzése.

Amennyiben állásajánlatunk felkeltette az érdeklődését és a feladat kihívást jelent az Ön, számára valamint azonosulni tud a  cégünk szellemiségével, elvárásaival, kérem, küldje meg fényképes szakmai önéletrajzát és a motivációs elvárásait is tartalmazó jelentkezését az e-mail címre!