Kosár

Kosár

Ez évben sem maradhat el a nagy hagyományokkal bíró Év Fagylaltja 2016 verseny!

2016-05-30 15:24:44

Idén is június első hétfőjén rendezik meg a 2016-os Év fagylaltja versenyt. A helyszín a tavaly nyáron újranyitott szegedi Virág Cukrászda.

A verseny célja, a klasszikus és hagyományos jó minőségű kézműves fagylaltokat népszerűségének növelése.

A verseny nyertesének pénzjutalmat nem jár, de a nagy médiaérdeklődésnek köszönhetően, cukrászdája az egész ország számára ismert lesz, így jelentős forgalomnövekedés prognosztizálható. Az előző évek nyertesei ezt, meg tudják erősíteni. Az Év fagylaltja vándorserleget, a szabadon választott kategória győztese viheti haza.

Sajnos a sok előny ellenére évek óta, fokozatosan csökken a nevezők száma.

Most is az első 100 fagylalt nevezését tudják elfogadni. A tavaly létrehozott – Kézműves Fagylalt Nívódíj – idén is várja gazdáját. A versenyző által készített fagylalt, mind a két kategóriában (kötelező íz és szabadon választott) az első öt helyezettben benne legyen, és a zsűri ez alapján osztja ki a díjat. Tavaly ez nem sikerült egyik nevezőnek se, így a Nívódíj nem került kiosztásra.

Az idei évben is szerepel a “Mentes”kategória, az Év fagylaltja verseny kiírásában. Ebben a kategóriában a “mentes” fagylaltok indulhatnak, melyek nem tartalmaznak hozzáadott: répacukrot, glutént, laktózt, és tejfehérjét.

Nevezések határideje: 2016. május 27.

Verseny időpontja: 2016. június 6.

Helyszín: Virág Cukrászda, Szeged

Az idei kötelező íz: meggy.

Nevezési lap és további információ itt érhető el: Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete weboldalán.

Megközelítéshez segítség: Térkép (Google Maps)

Bízunk benne, hogy az idén többen fognak nevezni, illetve eléri a célját a verseny és még népszerűbb lesz a kézműves fagylalt.

Találkozzunk a verseny helyszínén  vegyen részt indulóként, vagy látogatóként – mi ott leszünk!
Keresse kollégáinkat a Vendi Hungária Kft. bemutató asztalánál!

 

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. További információ: Süti (cookie) tájékoztatóAdatkezelési tájékoztató

ENGEDÉLYEZEM   NEM ENGEDÉLYEZEM

-->